Välj en sida

Platsbyggd garderob Tyresö

Palermo Bygg & Måleri AB – få hjälp med en platsbyggd garderob, vi vänder oss till dig på Tyresö

En erfaren och trygg firma

Välkomna till Palermo Bygg & Måleri AB, en firma för alla på Tyresö som behöver hjälp med en platsbyggd garderob. Men du kan få hjälp med så mycket mer! Oavsett om du vill få hjälp med ett nytt golv, ny färg på väggarna eller en köksrenovering, så har du kommit rätt. Du kan få hjälp med nästan allting inom bygg och vill du veta mer eller om du vill få en gratis offert så är du varmt välkommen att höra av dig.

Om oss

Palermo Bygg & Måleri AB är en enmansfirma men samarbetar med andra aktörer vid behov. Det finns mer än 20 års erfarenhet ifrån branschens olika områden. Oavsett vad du har för krav och förväntningar så ser Palermo Bygg & Måleri AB till att de uppfylls och att du blir helt nöjd!

Platsbyggd garderob Tyresö

Små & stora uppdrag

Alla kunder är lika viktiga, med andra ord så är det är inte omfattningen på arbetet som avgör om ett uppdrag accepteras eller inte. Alla får hjälp utifrån sina behov, förutsättningar och önskemål.

Alltid nöjda kunder

Det är en självklarhet att arbeta på ett sätt som är både noggrant och kvalitativt, alltför att kunna presentera ett resultat i toppklass. 100 procent nöjda kunder är vad som eftersträvas i alla lägen.

Platsbyggd garderob Tyresö

Tjänster

Det allra mesta kan du få hjälp med när det kommer till bygg, måleri, och renoveringar. Kvalitet och noggrannhet är två viktiga beståndsdelar i allt arbete som genomförs. Privatpersoner kan i de flesta fall få skattereduktion via rotavdraget och avdraget ombesörjs av oss.

Bygg & måleri

Det finns en lösning för alla på Tyresö med omnejd när det gäller till exempel en platsbyggd garderob och mycket mera. Nedan finner du ett urval av de tjänster som Palermo Bygg & Måleri AB erbjuder:

  • golvläggning
  • måleritjänster
  • fasadmålning
  • tapetsering
  • microcement
  • platsbyggd bokhylla/garderob
  • köksrenoveringar
  • lägenhetsrenoveringar/husrenoveringar
  • snickeriarbeten.

Om du vill få hjälp med någonting som inte är listat här ovanför, hör av dig i vilket fall!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Palermo Bygg & Måleri AB

072-351 58 40

info@palermobygg.se

Platsbyggd garderob Tyresö

Med ett brett urval av tjänster så kan alla på Tyresö med omnejd få prisvärd och kvalitativ hjälp av Palermo Bygg & Måleri AB, till exempel med en platsbyggd garderob. Varmt välkommen önskar vi just dig!