Välj en sida

Golvläggning Tyresö

Palermo Bygg & Måleri AB – golvläggning Tyresö

En erfaren och trygg firma

Välkomna till Palermo Bygg & Måleri AB, en firma för alla som behöver hjälp med golvläggningTyresö. Oavsett om du vill få hjälp med ett nytt golv, ny färg på väggarna eller vill få en platsbyggd bokhylla, så har du kommit rätt. Du kan få hjälp med nästan allting inom bygg och vill du veta mer eller om du vill få en gratis offert så är du varmt välkommen att höra av dig.

Om oss

Palermo Bygg & Måleri AB är en enmansfirma men samarbetar med andra aktörer vid behov. Det finns mer än 20 års erfarenhet ifrån branschens olika områden. Oavsett vad du har för krav och förväntningar så ser Palermo Bygg & Måleri AB till att de uppfylls och att du blir helt nöjd!

Golvläggning Tyresö

Små & stora uppdrag

Alla kunder är lika viktiga, med andra ord så är det är inte omfattningen på arbetet som avgör om ett uppdrag accepteras eller inte. Alla får hjälp utifrån sina behov, förutsättningar och önskemål.

Alltid nöjda kunder

Det är en självklarhet att arbeta på ett sätt som är både noggrant och kvalitativt, alltför att kunna presentera ett resultat i toppklass. 100 procent nöjda kunder är vad som eftersträvas i alla lägen.

Tjänster

Det allra mesta kan du få hjälp med när det kommer till bygg, måleri, och renoveringar. Kvalitet och noggrannhet är två viktiga beståndsdelar i allt arbete som genomförs. Privatpersoner kan i de flesta fall få skattereduktion via rotavdraget och avdraget ombesörjs av oss.

Bygg & måleri

Det finns en lösning för alla på Tyresö med omnejd när det kommer till golvläggning, men även renoveringar, stora som små. Nedan finner du ett urval av de tjänster som Palermo Bygg & Måleri AB erbjuder:

  • golvläggning
  • måleritjänster
  • fasadmålning
  • tapetsering
  • microcement
  • platsbyggd bokhylla/garderob
  • köksrenoveringar
  • lägenhetsrenoveringar/husrenoveringar
  • snickeriarbeten.

Om du vill få hjälp med någonting som inte är listat här ovanför, hör av dig i vilket fall!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Palermo Bygg & Måleri AB

072-351 58 40

info@palermobygg.se

Golvläggning Tyresö

Med ett brett urval av tjänster så kan alla på Tyresö med omnejd få prisvärd och kvalitativ hjälp av Palermo Bygg & Måleri AB inom golvläggning. Varmt välkommen önskar vi just dig!

Golvläggning Tyresö